Розкрито характеристики та дату презентації про Realme Book

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme повинна презентувати свій перший ноутбук Realme Book вже через тиждень, 18 серпня. Модель повинна одночасно вийти у Індії та в Китаї. На даний момент ціна залишається невідомою, але всі інсайдерські дані вказують на те, що вона буде доступною та складе близько 500-600 доларів.

Вже відомо, що модель отримає дисплей з відношенням сторін 3:2 та роздільною здатністю 2160 х 1440 пікселів, при цьому буде 100-відсоткове охоплення кольорового простору sRGB. Окрім цього, відомо, що за автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 54 Вт/г, у якого буде підтримка швидкої зарядки потужністю 65W.

За роботу ноутбука відповідальний процесор Intel Core i5-1135G7. На даний момент невідомо ні про існування версій з іншими процесорами Intel, ні про версії з процесорами AMD Ryzen. В парі з процесором працюватиме 16 ГБ оперативної пам’яті, об’єм SSD складатиме 512 ГБ. Модель отримає металевий корпус та сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Діагональ ноутбука повинна скласти 14 дюймів, при цьому він буде достатньо компактним – у найтовщому місці корпус матиме товщину лише 14.9 міліметра та вагу близько 1.3 кілограма. Решта характеристик поки залишаються невідомими, але стануть відомими вже через тиждень, в ході офіційної презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.