Xiaomi презентувала флагманський телевізор Mi TV Master Series другого покоління

Компанія Xiaomi офіційно презентувала нові телевізори модельного ряду Mi TV Master Series. Модель стала першим телевізором Mi TV Master Series другого покоління та отримала дисплей діагоналлю 77 дюймів.

Xiaomi Mi TV Master Series 77 OLED став першим телевізором компанії Xiaomi з підтримкою широкополосового зв’язку UWB, причому разом з ним компанія презентувала і перший смартфон з UWB – ним став Xiaomi Mi Mix 4. Завдяки цьому можна швидко підключити смартфон до телевізора та обмінюватися даними, але слід враховувати, що для підключення можна використати і наявний у телевізорі NFC.

Екран телевізора має роздільну здатність 4К та частоту оновлення 120 Гц. Максимальна яскравість складає 1000 ніт, а максимальна контрастність – 1500000 : 1. Показник DeltaE для DCI-P3, Adobe RGB та BT.709 не перевищує 2. Охоплення кольорового простору DCI-P3 складає 98.5 відсотків. За роботу відповідальний чотириядерний чіпсет Cortex-A73, в парі з яким працює 8.5 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 64 ГБ.

Розробники заявили, що телевізор сумісний з найновішими ігровими консолями, окремо виділивши Xbox Series X та Xbox Series S. Приємними фішками для геймерів буде наявність одразу двох HDMI 2.1 та підтримка технології синхронізації частоти кадрів NVIDIA G-Sync. Крім цього, є підтримка Dolby Vision та MEMC. У Xiaomi Mi TV Master Series 77 є акустична система Harman Kardon потужністю 70W.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.