Перші покупці Samsung Galaxy Z Fold 3 отримають безкоштовний набір аксесуарів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung повинна провести презентацію Galaxy Unpacked вже незабаром, і зараз у Мережі з’являються дані про те, що Samsung Galaxy Z Fold3 5G при оформленні попереднього замовлення буде поставлятися з безкоштовним набором аксесуарів Note Pack. Цей набір включає чохол S Pen зі стилусом та зарядку (скоріш за все, потужністю 25W).

З цього можна зробити висновок, що майбутній смартфон Samsung Galaxy Z Fold3, скоріш за все, буде поставлятися без зарядного пристрою у коробці. І Samsung Galaxy Fold, і Samsung Galaxy Z Fold2 мали достатньо чутливу поверхню дисплея, але Galaxy Z Fold3 повинен бути значно більш стійким.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Samsung Galaxy Z Fold3 повинен отримати два дисплеї з частотою оновлення 120 Гц, при цьому внутрішній дисплей стане першим від Samsung з піддисплейною фронтальною камерою. Тут буде фронтальна камера 4 МП з великим розміром пікселя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Z Fold3 5G повинен вийти у Європі за ціною 1900 євро, старт продаж очікується в кінці серпня. Офіційна презентація смартфона повинна пройти вже завтра, на ній, окрім Galaxy Z Fold3 5G, покажуть Samsung Galaxy Z Flip3 та Samsung Galaxy Watch4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.