Опубліковано всі подробиці про нові флагманські навушники Samsung Galaxy Buds2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung вже незабаром проведе презентацію, на якій, серед іншого, покаже нові флагманські навушники Galaxy Buds2. Модель з’явилася на сайті Amazon France з повним описом та ціною, що складає 150 євро. У описі вказано, що навушники матимуть мінімалістичний дизайн, який при цьому буде ергономічним.

Габарити зарядного кейса складають 50 х 50 х 28 міліметрів, при цьому він важить 51.5 грама. У пристрою буде підтримка активного поглинання шумів та об’ємного звучання. Навушники будуть оснащені 11-міліметровими драйверами, модулем Bluetooth 5.2, трьома мікрофонами та будуть захищені за стандартом IPX7.

Автономність Samsung Galaxy Buds 2 складатиме близько 29 годин (без активного поглинання шумів). У кожного навушника буде встановлений акумулятор об’ємом 61 мАг, а в самому зарядному кейсі буде встановлений акумулятор об’ємом 472 мАг. З увімкненим активним поглинанням шумів автономність буде складати до 18 годин, а завдяки зарядному кейсу буде підтримуватися й бездротова зарядка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У навушників буде підтримка роботи зі смартфонами та планшетами на базі Android 7.0 та новіших з 1.5 ГБ оперативної пам’яті, а також з iPhone на базі iOS 10+. Виробник заявив, що гарантія на Samsung Galaxy Buds2 складатиме 2 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.