Xiaomi готує до виходу колонку з концертним звуком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi завтра повинна презентувати флагманський смартфон Mi Mix 4, новий модельний ряд планшетів Mi Pad 5, а також OLED-телевізор другого покоління. Окрім цього, завтра планується презентація найбільш просунутої розумної колонки, яку коли-небудь випускала Xiaomi, і зараз у Мережі з’являється все більше подробиць про цей продукт. Офіційна презентація запланована на завтра, 10 серпня, початок призначений на 14:30 за київським часом.

Нова колонка Xiaomi буде мати відносно невеликий розмір, але при цьому запропонує дуже високу потужність. На офіційному рекламному тизері стверджується, що у колонки буде концертний звук, при цьому вона буде мати циліндричну форму, як і більшість конкурентних рішень.

У колонки буде підтримка широкополосної технології зв’язку (UWB), підтримка якої є у флагманських смартфонах iPhone 12 та Samsung Galaxy S21 Ultra, а вже незабаром з’явиться у Xiaomi Mi Mix 4, Xiaomi Mi 11T та Xiaomi Mi 11T Pro. Вже відомо, що колонка буде підтримувати дводіапазонний Wi-Fi та зможе використовуватися для управління гаджетами розумного дому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.