Названо характеристики та вартість бюджетного Redmi 10

У Мережі з’явилися характеристики Redmi 10, які демонструють, що модель буде кращою за Redmi 10X 4G. За роботу буде відповідальний бюджетний чіпсет MediaTek Helio G88, в парі з яким працюватиме 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складе 128 ГБ.

Модель отримає IPS-дисплей з діагоналлю 6.5 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц. Дисплей захищений склом Corning Gorilla Glass третього покоління, у нього врізана фронтальна камера з роздільною здатністю 8 МП.

Основна камера у Redmi 10 нагадує Xiaomi Mi 10 Ultra, вона включає основний сенсор 50 МП, ультраширокий 8 МП та макро 2 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W. Смартфон буде оснащений USB-C та мініджеком 3.5 міліметра.

Товщина Redmi 10 складатиме 8.95 міліметра, на вибір буде доступно три варіанти: синій, білий та сірий. Модель буде доступною у вказаній конфігурації за ціною 185 доларів США. На даний момент решта характеристик смартфона та інформація про дату виходу залишаються невідомими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.