Lifecell, Київстар та Vodafone пояснили несподівані списання грошей абонентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абоненти українських мобільних операторів скаржаться на несподівані списання коштів з їх рахунків. Абонентка Київстару на своїй сторінці в Facebook написала, що неодноразово вносила місячну абонплату двічі на місяць. “У вас теж таке? Мені не дуже ок платити за зв’язок по 400 грн в тиждень, при тому, що за умовами тарифу це як би місячний безлим, який покриває всі. Хто не зрозумів, я внесла місячну оплату 24 липня, і сьогодні з мене знову вимагають місячну оплату. Через тиждень “, – написала вона 2 серпня.

Lifecell, Київстар та Vodafone пояснили несподівані списання грошей абонентів  Абоненти українських мобільних операторів скаржаться на несподівані списання коштів з їх рахунків.  Про це пише UBR.ua.  Абонентка Київстару на своїй сторінці в Facebook написала, що неодноразово вносила місячну абонплату двічі на місяць.  "У вас теж таке? Мені не дуже ок платити за зв'язок по 400 грн в тиждень, при тому, що за умовами тарифу це як би місячний безлим, який покриває всі.     Хто не зрозумів, я внесла місячну оплату 24 липня, і сьогодні з мене знову вимагають місячну оплату. Через тиждень ", - написала вона 2 серпня.   У коментарях до посту на таку ж проблему поскаржилися клієнти Vodafone і lifecell.      Київстар пояснив UBR.ua, що частина грошей після поповнення рахунку пішла на оплату використовуваних послуг, тому що залишилася суми було недостатньо для підключення місячного тарифу. Мобільний оператор запевнив, що повідомив клієнтці всі деталі витрат грошей на її рахунку.  Vodafone заявив, що їх клієнти можуть зіткнутися з такою проблемою тільки після того, як самостійно підключили якісь платні контент-послуги шляхом виконання кількох дій.  Оператор lifecell пояснив, що його абоненти можуть за один місяць двічі вносити абонплату лише за умови, що підключає тариф з пакетом послуг на 4 тижні в перші дні місяця.  Lifecell, Kyyivstar ta Vodafone poyasnyly nespodivani spysannya hroshey abonentiv
У коментарях до посту на таку ж проблему поскаржилися клієнти Vodafone і lifecell.

 

Lifecell, Київстар та Vodafone пояснили несподівані списання грошей абонентів
Київстар пояснив UBR, що частина грошей після поповнення рахунку пішла на оплату використовуваних послуг, тому що залишилася суми було недостатньо для підключення місячного тарифу. Мобільний оператор запевнив, що повідомив клієнтці всі деталі витрат грошей на її рахунку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vodafone заявив, що їх клієнти можуть зіткнутися з такою проблемою тільки після того, як самостійно підключили якісь платні контент-послуги шляхом виконання кількох дій.

Оператор lifecell пояснив, що його абоненти можуть за один місяць двічі вносити абонплату лише за умови, що підключає тариф з пакетом послуг на 4 тижні в перші дні місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.