Instagram вводить нову функцію для підлітків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Соцмережа Instagram вводить нові обмеження, які повинні захистити дітей і підлітків в інтернеті. Тепер сторінки користувачів молодше 16 років будуть закриті за замовчуванням. Про це пише  The Washington Post . 

Незабаром в додатку Instagram всі нові облікові записи для користувачів молодше 16 років будуть закритими за замовчуванням. Це означає, що підлітки повинні будуть стверджувати нових передплатників, перш ніж зможуть побачити їх публікації та повідомлення. А деяким дорослим користувачам, які проявили «підозрілу поведінку», заборонять обмінюватися повідомленнями з підлітками і коментувати їх пости.

Крім того, соцмережа вводить обмеження для рекламодавців: вони зможуть використовувати тільки вік, стать і місце розташування для показу реклами людям молодше 18 років. Таке обмеження повинно виключити більш агресивний персоналізований таргетинг на конкретні інтереси користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Нові функції є частиною постійної роботи щодо захисту дітей в додатку», – заявив глава відділу публічної політики Instagram Карина Ньютон.

Функцію, яка робить нові облікові записи підлітків закритими за замовчуванням, почнуть вводити на цьому тижні. Також додаток буде пропонувати існуючим користувачам молодше 18 років при бажанні закрити свій обліковий запис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.