Новий сервіс DuckDuckGo захистить користувачів від поштового стеження

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники пошукової системи представили нове рішення для користувачів, які хочуть захистити себе від стеження і спаму при роботі з електронною поштою. Для цього в компанії розробили спеціальний алгоритм, що дозволяє очистити вхідну кореспонденцію від непотрібного «сміття» і приховати свій справжній e-mail.

Щоб захистити власну електронну скриньку, користувачам необхідно створити окремий обліковий запис в домені @ duck.com і налаштувати переадресацію на основну пошту. Кожен лист, яке буде надходити на спеціальний адресу, буде проаналізовано сервісом на предмет наявності трекерів – і тільки після проходження процедури «очищення» відправиться за основним адресою, який невидимий для відправника.

Подібний механізм захисту від уже знайомий користувачам iPhone під назвою Hide My Email. При цьому сервіс DuckDuckGo буде працювати як на iOS, так і на Android. Представники компанії відзначили, що ні зберігають електронну переписку, гарантуючи конфіденційність даних при використанні нової технології.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз поштовий сервіс працює в режимі бета-тестування, подати заявку на участь в якому можуть всі бажаючі. Для цього слід завантажити фірмовий додаток DuckDuckGo з AppStore або Google Play, перейти в меню «Налаштування» – «Бета-функції» – «Захист електронної пошти» і вибрати пункт «Приєднатися до списку очікування».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.