Apple запустить власну розстрочку для покупки товарів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька років тому Apple представила власну банківську карту – Apple Card. Мабуть, компанія увійшла у смак, раз вирішила запропонувати своїм користувачам нову послугу – Apple Pay Later.

IT-корпорація буде пропонувати оплачувати покупки чотирма безпроцентними платежами через кожні два тижні або з відсотками, але протягом декількох місяців. За даними Bloomberg, розстрочка буде поширюватися не тільки на продукти Apple.

На даний момент повідомляється про намір яблучної компанії співпрацювати з банком Goldman Sachs – саме він виступить в якості кредитора для позик клієнтів Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що цікаво, за останньою інформацією, нова послуга не потребують наявності карти Apple Card. Достатньо лише мати будь-який пристрій підприємства, яке підтримує систему Apple Pay.

Про терміни запуску Apple Pay Later поки не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.