Huawei запатентувала смартфон з підекранною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HUAWEI в черговий раз дражнить нас планами по випуску смартфона з підекранною камерою. Відповідні натяки були виявлені в одному з патентів китайської компанії. У ньому якраз описується дизайн такого пристрою.

Виявлений в базі даних Національного управління інтелектуальної власності Китаю патент HUAWEI описує смартфон з практично безрамковий екраном і відсутністю будь-яких отворів і вирізів під фронтальну камеру. Остання повинна ховатися безпосередньо під дисплеєм, щоб нічого не відволікало під час використання гаджета.

Цікаво, що смартфон на рендерах дуже схожий на недавно представлений Honor X20 SE . У нього точно така ж форма корпусу, розташування і оформлення камер ззаду, навіть сканер відбитків пальців вбудований в кнопку включення. Різниця лише у відсутності отвори в екрані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки немає ніякої інформації про терміни виходу смартфона HUAWEI з подекранной камерою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.