Свіжі чутки про GTA VI: дата виходу і особливості гри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Том Хендерсон розкрив частину подробиць про довгоочікувану гру GTA VI. Оприлюднену ним інформацію за допомогою інших джерел підтвердив журналіст Bloomberg Джейсон Шрайер.

Повідомляється, що спочатку випуск GTA VI був запланований на 2023 рік, але через різні обставини реліз відкладено як мінімум до 2024 року а то й 2025 року. Місцем дії гри знову стане Вайс-Сіті (як в GTA Vice City зразка 2002 року). 

Вперше у франшизі на вибір буде доступний як чоловічий персонаж, так і жіночий. Також відомо, що гра буде підтримувати онлайн-мультиплеєр і зможе періодично видозмінюватися під різні тематичні події і заходи (приблизно як Fortnite). Вона готується відразу для трьох ігрових платформ: ПК, Xbox і PlayStation.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередня гра серії GTA V була випущена восени 2013 року. 11 листопада 2021 року Rockstar Games випустить її версію з поліпшеною графікою і доповненим геймплеєм для консолей Xbox Serie X / S і PlayStation 5. У цьому оновленні буде доступно кілька ексклюзивів, недоступних на інших платформах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.