Зможуть купляти біткойн та акції Google: Monobank анонсував нові проєкти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновник monobank Олег Гороховський анонсував, у своєму телеграм каналі, чотири проєкти, котрі стосуються інвестицій в акції провідних американських компаній, криптовалюти та еквайрингу. Всі вони будуть реалізовані до кінця 2021 року.

Що відомо про проєкти

Купівля / продаж біткойну

Перший проєкт над яким працює monobank, передбачає інтеграцію з криптобіржею. Банк анонсував картку у біткоїнах, завдяки якій клієнт зможе зручно та прозорого купувати й продавати біток, розповів Гороховський.

Судячи з релізу, розробка проєкту завершена, а орієнтовна дата релізу назначена на липень цього року. Однак, керівництво чекає на узгодження НБУ, після чого проєкт зможуть запустити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Е-sim

Ще один проєкт від monobank, розробка котрого на завершальному етапі – e-sim. “Глибока інтеграція з мобільним оператором. Все буде просто і красиво, – написав Гороховський”. Орієнтовний час релізу: серпень 2021 року.

Еквайринг

Анонсував Гороховський і проєкт, котрий стосується еквайрингу. Засновник банку назвав його “еквайринг здорової людини”. “Прекрасний, зручний доброзичливий і дуже простий еквайринг без залізяк і геморою, – розповідає Гороховський”. На проєкт клієнтам слід очікувати у липні – серпні 2021 року, оскільки він нині у статусі активної розробки.

Зверніть увагу, 18 травня 2021 року НБУ повідомив, що підписав меморандум з Visa та Mastercard, котрий передбачає поступове зниження комісії інтерчейнджу (міжбанківської комісії).

Акції

Monobank нині активно працює й над розробкою проєкту, що стосується глибокої інтеграції з провідним американським майданчиком з торгівлі цінними паперами. Можливо, вже цієї осені клієнти банку, завдяки проєкту, зможуть купувати акції таких компаній як Google, Facebook, Tesla та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.