Безліч жителів України залишаться без зв’язку «Київстар»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно з’ясувалося, що мешканці однієї з областей нашої країни можуть залишитися без зв’язку від мобільного оператора Київстар. Все через перегляд ставок оренди на доступ до інфраструктури. Кому ж слід побоюватися, і чи є якийсь шанс на вирішення проблеми?

У чому проблема і причому тут водоканал?

Проблема виникла через суперечки між мобільним оператором і компанією «Полтававодоканал». Вона надає послуги жителям області на протязі вже багатьох років, але дивні вимоги висунула тільки зараз.

Справа в тому, що на багатьох об’єктах водоканалу встановлено обладнання мобільних операторів, в основному компанії «Київстар». Нещодавно «Полтававодоканал» зажадав від них прибрати своє обладнання з об’єктів водоканалу. Причина такої вимоги – перегляд ставок оренди на доступ до будь-якої інфраструктури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами представників мобільного оператора, «Полтававодоканал» підвищив вартість оренди в три рази. У той самий час Київстар відмовився платити більше, тому що вважає, що така ціна не обґрунтована з ринкової точки зору. Спроба зв’язатися з керівництвом «Полтававодоканалу» була повністю проігноірована. Відзначається, що на об’єктах компанії розміщено близько десяти станцій, які забезпечують не менше половини території великого міста зв’язком та інтернетом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.