За порушення ембарго інсайдер виплатить Xiaomi велику суму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техноблогер, який виклав в мережу відео розпакування Xiaomi Mi10 Ultra напередодні анонса смартфона, заплатить великий штраф компанії Xiaomi. 

За порушення угоди про нерозголошення інсайдер, відомий в Weibo під ніком Beautiful Technology, виплатить Xiaomi компенсацію в сумі 1 мільйон юанів, або $ 155 000. Хоча незабаром після публікації відео було видалено, воно встигло поширитися в інтернеті – сам ролик і скріншоти з нього були викладені на багатьох ресурсах. Компанія Xiaomi звернулася до Китайської міжнародну торгово-економічну арбітражну комісію (CIETAC), яка постановила, що дії інсайдера порушили угоду про конфіденційність і привели до серйозних наслідків.

Крім виплати компенсації, відповідач повинен вибачитися перед компанією, що він і зробив. Сьогодні на сторінці техноблогера в Weibo з’явився лист з вибаченнями, де він визнає, що порушив угоду, а також дякує керівництву і співробітникам Xiaomi за довіру до нього. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що мати інсайдера бере провину за інцидент на себе. Вона стверджує, що сама виклала відео в мережу, так як не знала про угоду про нерозголошення між її сином і Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.