В Америці чоловік проковтнув навушник AirPods

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку поточного року американець Бред Готьє засинав під кіно (дивився він «Щось» з Куртом Расселом в головній ролі), яке він дивився на своєму айфоні разом з бездротовими навушниками AirPods (щоб не заважати дружині і синові). Незабаром він заснув в навушниках. Вночі він прокинувся. Один AirPods з вуха він витягнув. Але тільки один. Другого він не знайшов. Вирішивши, що той просто випав на ліжко або підлогу, пан Готьє продовжив спати.

Прокинувшись рано вранці, Бред пішов за водою. Він спробував її випити, але не зміг. Вода залишалася в горлі, далі не йшла.

Запідозривши недобре, американець попросив сина і дружину пошукати навушник. Але його в будинку не виявили. Тоді син пожартував, що батько просто з’їв один AirPods. Тоді Бред вирішив з’їздити до лікаря, так як відчував дискомфорт у грудях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лікар підтвердив побоювання. AirPods були з’їдені, але застрягли між ребер. Під наркозом в лікарні їх витягли з допомогою особливої ​​трубки. Навушник, до слова, не зламався, продовжує працювати, хоч і звучить трохи гірше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.