Як поміняти номер в месенджері Viber і не втратити переписки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Досить часто трапляються випадки, що необхідно змінити номер телефону, а значить і перенести на нього всі необхідні дані, в тому числі й месенджери. Так як більша частина українців вибирають саме месенджер Viber, то зараз розповімо, як поміняти номер в месенджері Viber і не втратити переписки, оскільки це найбільший страх всіх користувачів месенджерів. Розглянемо варіант із Android-смартфонами, а далі з смартфонами на iOS.

Android

Для початку вставляємо нову SIM-карту в свій смартфон і переходимо в месенджер. Першим ділом тиснемо на “Додатково”. Тепер ви знаходитеся в основному меню. Наступний крок це перехід в “Параметри” і зразу ж тиснемо на “Обліковий запис”. В переліку доступних налаштувань шукаємо розділ “Змінити номер телефону” і переходимо по ньому. Перед вами буде 2 варіанти дій, а саме вибір між “Новий номер телефону” або ж “Новий номер телефону й новий пристрій”. В нашому випадку вибираємо “Новий номер телефону” і тиснемо “Продовжити”. Далі необхідно буде вводити новий номер телефону і підтвердити дію. Все, зміна номеру відбулася і всі ваші дані залишилися в цілісності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iOS

Для iOS необхідно виконувати схожі дії, а саме перейти в “Додатково”, потім в “Налаштування” і також перейти в “Обліковий запис”. Далі необхідно вибрати “Новий номер телефону”, натиснути “Продовжити” і ввести свій новий номер телефону. Також погоджуйтеся із зміною номера і все, налаштування завершені – у вас новий номер із збереженими всіма даними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.