Vodafone i lifecell, Київстар розробив унікальний тарифний план для всіх українців

Компанія “Київстар” розробила рішення, послуги зможуть отримувати клієнти інших операторів. Компанія “Київстар” зробила доступнішим свою послугу “Київстар ТВ”, запропонувавши оплачувати підписку не тільки з мобільного рахунку, а й за допомогою банківської картки. Про це стало відомо з сообщеніяна сайті компанії.

За словами Павла Данімана, який є директором з маркетингу, в “Київстар” з’явилася послуга “Київстар ТВ” без прив’язки до якого-небудь пакету по моделі EST / TVOD. Це означає, що скористатися нею можуть абоненти операторів будь-яких мереж.
“Київстар” пропонує чотири пакети ТВ, які можна придбати за лояльною ціною 100-200 грн на місяць.

Керівник “Київстар ТВ” Павло Рибак заявив, що розробники платформи продовжують експериментувати. У компанії створили максимально дружній для абонентів сервіс і прагнуть надавати передплатникам ексклюзивні новинки, які вони зможуть подивитися тільки на створеної платформі.

Що показують на платформі “Київстар ТВ” по моделі – EST / TVOD. З новинок, трансляція серіалу спільного українсько-словацького виробництва “Слов’яни”, який придбав небувалий успіх в Словенії. Одним з останніх новинок документальний фільм, дослідження про голодомор в Україні, знятий польськими режисерами “Ціна правди”.

“Скажені весілля-3”, історичний фільм “Захар Беркут” – український фільм, за мотивами повісті Івана Франка про легендарного героя, яка врятувала українські поселення від монгольської орди.
Підключитися до платформи можна через додаток “Мій Київстар” або скориставшись “Домашнім інтернетом” від “Київстар”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.