Vodafone подарує абонентам по 5 Гб мобільного інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vodafone, один з найбільших мобільних операторів України, вирішила зробити своїм абонентам приємний подарунок.

Про це повідомляє портал ” Хвиля ” з посиланням на офіційний сайт компанії.

Нерідко виникає ситуація, коли необхідно терміново вийти в інтернет або комусь подзвонити, але немає грошей на рахунку. Часом ми забуваємо вчасно поповнити баланс, згадуючи про це, коли важливо екстрено скористатися послугами мобільного зв’язку.

Однак тепер знайшлося рішення даної проблеми. Компанія Vodafone Україна приготувала абонентам акцію, яка допоможе залишатися на зв’язку навіть у разі, якщо на рахунку немає коштів. Мобільний оператор готовий роздати клієнтам п’ять гігабайтів інтернету разом з безлімітними дзвінками в мережі півгодини розмов з абонентами інших компаній по Україні. Причому все це абсолютно безкоштовно.

Послуга називається “День без турбот”. Для її підключення потрібно або натиснути відповідну кнопку на офіційному сайті мобільного оператора, або набрати на власному смартфоні комбінацію * 101 * 888 #. При цьому важливо, щоб на рахунку у абонентів було не менше двох копійок.

Скористатися перевагами даної послуги зможуть ті абоненти, які постійно користуються такими тарифними пакетами:

Примітно також те, що послуга “День без турбот” буде діяти близько двадцяти чотирьох годин з моменту активації. Цього часу має вистачити на скоєнні всіх необхідних дій і поповнення рахунку. Після цього послуга буде знову доступна не раніше, ніж через тиждень.

В майбутньому Vodafone готує ще ряд сюрпризів для абонентів. Компанія намагається впроваджувати корисні послуги, прагнучи отримати лояльність споживачів і виграти конкуренцію у інших мобільних операторів. Уже зараз в компанії доступна послуга, завдяки якій можна продовжити дію тарифу на місяць всього за десять гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.