Армія США розкрила дальність дії своєї гіперзвукової зброї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як випливає з оприлюднених матеріалів, дальність дії перспективної американської системи гіперзвукової зброї Long Range Hypersonic Weapon перевищує 2775 кілометрів.

Як повідомляє Breaking Defense, гіперзвукової комплекс Long Range Hypersonic Weapon (LRHW) – один з найбільш амбітних військових проектів Сухопутних сил Сполучених Штатів. До останнього часу його характеристики тримали в секреті, проте тепер Пентагон оприлюднив інформацію про дальність дії комплексу, інформує UAINFO.org .

«Гіперзвукова зброя дальньої дії забезпечує можливості (ураження. – Прим. Ред.) На відстані більше 2775 кілометрів», – наводить Breaking Defense заяву представника американської армії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Комплекс LRHW – універсальна твердопаливна балістична ракета, оснащена маневреної гіперзвуковою бойовою частиною Common-Hypersonic Glide Body (C-HGB). Раніше ми могли бачити модель комплексу, а також його зображення.

Відомо, що щось концептуально схоже на LRHW повинні отримати і американські Військово-морські сили. Як стало відомо не так давно, новою зброєю в доступній для огляду перспективі оснастять есмінець Zumwalt. Раніше в якості його носія також називали багатоцільові атомні субмарини типу Virginia.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.