Instagram нарешті принесе головну функціональність на ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда Instagram, що входить зараз до складу Facebook, готується запустити довгоочікувану функцію в деськтопній веб-версії соцмережі.

Користувачі на даний момент можуть отримати доступ до Instagram з комп’ютера або навіть iPad через веб-сайт для настільних ПК. Однак сайт не надає можливості завантажувати фотографії, відео або «Історії». 

Як повідомляється тепер, це скоро зміниться. Компанія вже працює над оновленням веб-сайту, яке дозволить користувачам створювати публікації прямо з ПК.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На нововведення звернув увагу розробник Алессандро Палуцці (Alessandro Paluzzi), опублікувавши скріншоти як доказ. 

Користувачам пропонується створити публікацію з фото або відео, підтримується кілька форматів (оригінальний, квадратний, портретний і горизонтальний), можна застосувати фільтри і відредагувати фото, додати опис, місце розташування, і так далі. 

Хоча розробник не повідомив, коли нова функція стане широко доступна, це чудова новина для користувачів iPad. Останні можуть встановити додаток Instagram для iOS на iPad, однак воно працює просто як додаток для iPhone, не використовуючи весь екран.

На жаль, в минулому році генеральний директор Instagram заявив, що спеціальна версія програми для iPad не входить в плани компанії. Таким чином, можливість створювати публікації на iPad через браузер, принаймні, робить ситуацію не такою сумною. Однак нам залишається тільки чекати можливості створення «Історій» через веб-версію Instagram. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.