Абонентів «Київстар» попередили про перебої зі зв’язком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор «Київстар» попередив абонентів про можливі збої в роботі мережі в найближчі дні. Вони пов’язані з оновленням комп’ютерних систем.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Представники компанії відзначили, що оновлення IT-систем буде проведено з 22:00 14 травня до 8:00 16 травня. В ході оновлення 30 різних систем обробки даних замінять єдиним обладнанням від компанії Ericsson. Це, підкреслюють в «Київстарі», має позитивно вплинути на якість послуг, що надаються більш, ніж 20 мільйонам абонентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор зазначив, що, швидше за все, всі послуги будуть працювати в звичному режимі, однак не виключена поява невеликих проблем і незручностей. Зокрема це стосується підключення послуг і поповнення рахунку.

Також оператор рекомендує абонентам поповнювати місячний пакет послуг, який закінчився до 14 травня, або до початку робіт, або після їх завершення. Крім того, в компанії відзначили, що навіть якщо рахунок буде поповнено під час проведення оновлення систем, то на балансі абонента гроші з’являться тільки 16 травня.

Також в компанії відзначили, що протягом п’яти днів буде проводитися додаткова настройка систем, однак збоїв після 16 травня бути вже не повинно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.