Засновник OnePlus: люблю Apple, але вона більше не здатна дивувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співзасновник OnePlus Карл Пий, який залишив компанію в кінці минулого року заради створення власного стартапу, заявив, що в минулому був великим фанатом Apple. Однак він вважає, що «яблучна» корпорація більше не здатна дивувати.

У бесіді з журналістами видання CNBC Карл Пий зізнався, що раніше був мало не головним шанувальником Apple. Він заявив, що американська компанія змінила ринок персональних комп’ютерів, коли представила в кінці 90-х моноблок iMac G3, фішкою якого став корпус з кольоровою прозорою кришкою. Тепер же він вважає, що Apple більше не така інноваційна, як раніше, і повідомив, що індустрія сьогодні нагадує 80-ті і 90-ті роки, коли комп’ютери поголовно виглядали як сірі коробки. 

«Ми хочемо повернути елемент людського тепла в наші продукти. Продукти – це не просто холодна електроніка. Вони створені людьми, щоб ними користувалися з розумом. Таке відчуття, що виробничі компанії сьогодні управляються великими корпораціями », – заявив Карл Пий.

Висловлювання колишнього співробітника OnePlus звучать дивно на тлі недавньої презентації 24-дюймового iMac, виконаного в яскравих кольорах, і чутках про новий MacBook Air в схожому дизайні. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Карл Пий заснував стартап Nothing, який займеться створенням екосистеми інтелектуальних пристроїв, здатних безперешкодно з’єднуватися один з одним. Першим таким продуктом будуть бездротові навушники Ear 1, презентація яких відбудеться в наступному місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.