Ілон Маск розповів, чим небезпечний біткоїн: мільярдер не радить зберігати заощадження в криптовалюті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американський учений, мільярдер і великий шанувальник цифрових грошей Ілон Маск не радить простим громадянам зберігати свої накопичення в криптовалюті. На думку подвижника науки, в біткоїни потрібно вкладати інвестиції з обережністю.

Ілон Маск, якого акції його компанії, вкладені в криптовалюту, вже не раз то виносили на вершину світової фінансової піраміди, то знову опускали на 3-4 позиції у світовому списку Forbes, знає про мінливість біткоїна не з чуток. Тому його судженням на цей рахунок цілком можна довіряти.

У своєму Twitter-акаунті власник компаній Tesla і SpaceX застеріг людей від вкладення усіх грошей в цифрову валюту. Він вважає, що до цього питання слід підходити із великою обережністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Криптовалюти багатообіцяючі, але, будь ласка, інвестуйте з обережністю”, – написав мільярдер у своєму Twitter.

Таким коротким коментарем він супроводив відеоролик, який був випущений в лютому цього року. У ролику йдеться, що зберігання заощаджень в криптовалюті – доволі нерозумний і ризикований хід.

Він вважає, що інвестори можуть “розважатися” з криптовалютою, при цьому то збільшуючи свої цифрові активи, то втрачаючи їхню вартість. Однак робити ставку лише на них не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.