Apple подала в суд на Microsoft за дачу неправдивих свідчень

Нові подробиці судового процесу з-за високої комісії App Store.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Суть така, віце-президент Microsoft, що займається розвитком бізнесу Xbox Лорі Райт, в суді заявила, що Microsoft продає свої консолі собі в збиток. Принаймі, з точки зору вартості комплектуючих, при цьому основний прибуток, відповідно до моделі бізнесу, надходить від продажу ігор. Питання: а при чому тут App Store і комісія? 

А при тому, що згідно з класифікацією Microsoft, консолі відносяться до «спеціалізованого» обладнанню, яке може запускати тільки ті програми або гри, які створені спеціально для цього обладнання. А значить висока вартість ігор для консолей виправдана.

А ось iPhone відноситься до універсальних пристроїв, як і ПК, і може використовувати сторонні додатки та ігри, а значить висока комісія Apple в App Store несправедлива. Цікава точка зору, але суть не в цьому. Головне, що після такої офіційного заяви під присягою, Apple засумнівалася в його правдивості і зажадала доказ того, що консолі Microsoft продаються в збиток. А доказів немає, і Apple подає зустрічний позов за дачу неправдивих свідчень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.