WhatsApp стане непотрібним для тих, хто не погодиться з новими правилами

Розробники месенджера WhatsApp продовжують пояснювати, що буде з обліковими записами користувачів, які не приймуть оновлені правили використанні і політику компанії. Якщо говорити коротко, то WhatsApp стане практично марним для тих, хто не прийме нові правила, хоча видаляти облікові записи і не будуть .

Ті, хто не прийме нові правила, будуть регулярно отримувати повідомлення з проханням погодитися на нові умови. Через кілька тижнів користувачі побачать вже постійне нагадування, яке не можна буде прибрати. З цього моменту додаток WhatsApp переключиться в режим обмеженої функціональності. В цьому режимі користувачі не зможуть отримати доступ до свого списку чатів. Якщо ви отримаєте повідомлення, то зможете прочитати його, а також відповісти на нього. Також можна приймати будь-які вхідні аудіо- і відеодзвінки. Ще через кілька тижнів користувач перестане отримувати всі дзвінки та повідомлення.

На жаль, на даній стадії WhatsApp не називає конкретні часові періоди, тобто поки невідомо, як довго триватимуть ці «кілька тижнів» в першому і в другому випадку. Для початку варто дочекатися 15 травня, після чого незгодні користувачі все дізнаються на власному досвіді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.