iPhone знову подорожчають

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними аналітика Wedbush Деніел Айвз, в цьому році Apple вперше випустить лінійку смартфонів з накопичувачем об’ємом 1 ТБ. При цьому така пам’ять буде у всіх модифікацій iPhone 13 – від mini до Pro Max.

Аналітик Barclays Ендр Гардінер підтверджує ці слова і також вказує, що збільшення пам’яті призведе до зростання вартості пристроїв. Швидше за все, рекордно дорогими будуть саме модифікації з терабайтними накопичувачами, а версії пристроїв з меншим об’ємом пам’яті будуть продаватися за тими ж цінами, що і минулорічні моделі.

Втім, дефіцит і подорожчання мікросхемнеминуче ведуть до збільшення собівартості всіх електронних пристроїв, включаючи смартфони Apple. В таких умовах компанія може ще раз переглянути цінову політику. Зараз Apple економить на тому, що не включає в комплектацію iPhone зарядний адаптер і навушники, а в майбутньому компанії, ймовірно, прийде скорегувати ціни на смартфони в бік збільшення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обгрунтувати подорожчання буде неважко. З чуток, наступні моделі iPhone отримають якісніші камери з лазерними далекомірами і екрани з матрицею LTPO , яка може динамічно регулювати частоту оновлення в залежності від завдання. Така матриця економічніша в порівнянні з OLED і дозволяє значно економити ресурс акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.