Названі найкращі бюджетні Chromebook для навчання

Ноутбуки Chromebook доступні у найбільш різноманітних розмірах, комплектаціях та цінових діапазонах. Ми вирішили підібрати для вас найкращі рішення за доступною ціною, які підійдуть для задач, пов’язаних з навчанням, у тому числі офісних задач та задач, пов’язаних з браузингом. У цій підбірці підібрані рішення до 500 доларів, які пропонують найкращі характеристики за доступною ціною.

Acer Chromebook 514

Незважаючи на бюджетну ціну, Acer Chromebook 514 має багато сучасних фішок. Його корпус виконаний з алюмінію, він оснащений тачскріном з роздільною здатністю Full HD+ та клавіатурою з підсвіткою, що дозволить працювати як вдень, так і вночі. Автономність тут також непогана – вона складає 12 годин від одного заряду.

За роботу відповідальний чотириядерний процесор Intel Celeron, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 64 ГБ. Модель оснащена двома роз’ємами USB-C З DisplayPort, дводіапазонним Wi-Fi, Bluetooth 4.2 та веб-камерою з роздільною здатністю HD. Acer Chromebook 14 важить 1.4 кілограма.

Samsung Chromebook 4 Plus

Компанія Samsung з року в рік презентує девайси з хорошими дисплеями, і Chromebook 4 Plus – це саме таке рішення. Воно оснащене 15.6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD, за виведення зображення на який відповідальний графічний адаптер Intel UHD 600. Виробник обіцяє до 10 годин автономної роботи від одного заряду.

За роботу Samsung Chromebook 4 Plus відповідальний процесор Intel Celeron N4000, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. Модель оснащений двома USB-C та одним USB-A. У Chromebook 4 Plus є підтримка Bluetooth 4.0, мініджек 3.5 міліметра та слот для карти пам’яті microSD. Вага девайса складає 1.7 кілограма.

Lenovo Chromebook Flex 5

Chromebook Flex 5 від Lenovo – це один з найкращих бюджетних Chromebook. Модель оснащена достатньо великий 13.3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD, за виведення зображення на який відповідальний інтегрований графічний адаптер Intel UHD. За роботу відповідальний процесор Intel Core i3 10-го покоління.

В парі з процесором працює 4 ГБ оперативної пам’яті DDR4, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. Завдяки дизайну 2-в-1 Chromebook Flex 5 ідеально підходить для завдань, пов’язаних з медіа та робочими задачами. Девайс оснащений двома USB-C, одним USB-A, мініджеком 3.5 міліметра та слотом для карти пам’яті mcroSD. Ноутбук важить 1.35 кілограма. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 51 Вт/г.

HP Chromebook 14

Одним з найкращих варіантів Chromebook, які більше нагадують повноцінні робочі ноутбуки, є HP Chromebook 14. Модель має преміальну збірку та доступна у чорно-білому кольоровому варіанті, що відрізняє його від більшості моделей, які виконані у чорному або сірому кольорах. HP Chromebook 14 оснащений дисплеєм з роздільною здатністю Full HD. Вага моделі складає 1.47 кілограма, об’єм акумулятора складає 32 Вт/г.

Модель оснащена повнорозмірною ноутбучною клавіатурою, тому чудово підійде для студентів та людей, які багато пишуть за ноутбуком. Також у клавіатури є чотири рівні підсвітки. За роботу відповідальний процесор Intel Celeron N4000, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті, на жаль, складає лише 32 ГБ. Є два USB-C, один USB-A, слот для карти пам’яті, мініджек 3.5 міліметра, стереодинаміки, тюнінговані B&O та слот Kensington Lock.

Acer Chromebook Spin 11

Також є рішення і для любителів компактних девайсів – для них чудово підійде Acer Chromebook Spin 11, який при цьому ще й повертається. Модель оснащена 11.6-дюймовим дисплеєм, у якого є підтримка стилуса Wacom. За роботу моделі відповідальний процесор Intel Celeron N3350 з тактовою частотою 1.1 ГГц з 4 МБ кешу та частотою в розгоні до 2.4 ГГц.

За графічну складову відповідальний графічний адаптер Intel HD Graphics 500, в парі з процесором працює 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4 з тактовою частотою 2.4 ГГц. Acer Chromebook Spin оснащений лише 32 ГБ внутрішньої пам’яті. У оснащення моделі входить USB-C та USB-A, а також мініджек 3.5 міліметра та DisplayPort.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.