Vodafone, Київстар та lifecell розповіли про популярні послуги під час пандемії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці стали рідше відвідувати торгові точки мобільних операторів. Найбільші оператори мобільного зв’язку України використовували останній рік для поліпшення якості послуги і впровадження нових опцій для користувачів.

Директор Vodafone Retail Олена Мироненко розповіла, що за останній рік клієнти компанії стали частіше здійснювати онлайн-покупки. В цілому ця частка зросла на двадцять відсотків.

У перший локдаун, який був введений рік тому, українці ще намагалися економити. У цей час істотно знизилися продажі фітнес-браслетів і смарт-годин. У травні-серпні після припинення карантину попит на ці гаджети виріс в три рази в порівнянні з початком року. Майже в три рази підскочили продажі телевізорів і ноутбуків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коронавірус і перманентна робота на “удаленке” змусила українців робити офіси будинку, і багато людей купували необхідну для цього техніку. Найчастіше покупки здійснювалися онлайн, а Vodafone довелося за рік скоротити кількість магазинів з 600 до 500.

Тим часом, компанія “Київстар” запропонувала абонентам “сімейні” знижки на ряд мобільних тарифів. Також було озвучено, що лідером продажів серед брендів смартфонів в роздрібній мережі стала марка Samsung. Правда, в ряді областей України клієнти купували смартфони Xiaomi, яким більше довіряють у Вінницькій, Рівненській та Хмельницькій областях.

Компанія “Київстар” готова обслужити клієнтів в 526 торгових точок. Щороку через мережу операторських магазинів продається близько 218 тисяч мобільних пристроїв. Найбільшою популярністю користуються Xiaomi і Samsung, Nokia утримує лідерство серед кнопкових телефонів.

Найбільш популярною сервісної послугою “Київстар” є заміна SIM на USIM, що дозволяє користуватися 4G.

Загальна кількість роздрібних точок компанії lifecell становить 372 магазина. У 2020 році компанія надала можливість купувати стартові пакети ESIM, вибрати номер і поповнювати рахунок в 14 тисяч Діджитал магазинів lifecell.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.