iPhone 12 Pro рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple минулого року представила свою нову лінійку iPhone 12. Проте, у продажу вони з’явились дещо пізніше і одразу стали дефіцитними. Найбільш продаваною моделлю згідно проведеної аналітики ринку редакторами iTechua.com є — iPhone 12 Pro. Ми завжди прицільно слідкуємо за українськими маркетплейсами і помітили, що ця модель є найпопулярнішою в усіх гігантів, вона навіть коштувала дорожче своєї збільшеної версії – iPhone 12 Pro Max.

Найбільш продаваний iPhone рекордно подешевшав

За даними офіційного ритейлера “АЛЛО” iPhone 12 Pro подешевшав на 3 500 тисячі гривень і став коштувати 37 799 гривень за 128 Гбайт вбудованого сховища, проти колишньої вартості у 41 799 гривень, враховуючи коливання курсу, це досить хороша знижка, адже купуючи в будь-кого офіційного продавя ви гарантовано отримаєте технічне обслуговування в разі поломки. Ще однією хорошою новиною є те, що подешевшали і інші конфігурації пам’яті, так версія на 256 Гбайт вартує – 41 799 гривень, а на 512 Гбайт – 47 799 гривень. Скільки часу триватиме знижка — невідомо.

Нагадаємо, вся серія включно з найбільшим в історії 6,7 дюймовим iPhone 12 Pro Max отримала нові OLED-панелі з надміцним склом Ceramic Shield, яке краще захищає смартфон від подряпин, до того ж цьогорічні девайси отримали оновлений корпус в стилі своїх предків – iPhone 4 та iPhone 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головною особливістю флагманської моделі стала підтримка мереж нового покоління  – 5G, сканер доповненої реальності LiDar, запис відео у новому форматі зі звучанням Dolby Vision та чіп по 5-нм техпроцесу Apple Bionic-14. І новий колір корпусу “Navy Blue”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.