Новини України та Світу

Новий суперфлагман Xiaomi все ж таки будуть продавати в Україні

Share

Нагадаємо, минулорічний смартфон Xiaomi Mi 10 Ultra виявився одним з кращих телефонів преміум-класу, а також пристроєм з однією з кращих камер на ринку, однак він продавався тільки в Китаї. Цього року виробник прийняв рішення випустити Xiaomi Mi 11 Ultra на світовий ринок. Однією з перших країн, де з’явиться суперфлагман, стане Індія, а в майбутньому він з’явитьсяв Європі і Україні.

Також була опублікована інформація про те, що Xiaomi Mi Mix не стане єдиним смартфоном компанії зі згинаються екраном в цьому році. Джерела повідомляють, що Xiaomi планує випустити три складних телефону в цьому році, так що бажаючим випробувати таку новинку потрібно просто запастися терпінням.

Xiaomi Mi 11 Ultra, не буде єдиним новим смартфоном для світового ринку, який буде представлений на сьогоднішній презентації Xiaomi. Xiaomi Mi 11 Lite також буде доступний для глобальних ринків в 4G- і 5G-варіантах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, джерела підтверджують вчорашню інформацію , згідно з якою два дуже цікавих смартфона Xiaomi, які будуть анонсовані сьогодні – Xiaomi Mi Mix і Xiaomi Mi 11 Pro – не вийдуть за межами Китаю.

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo заявив, що вони помітно скоротили тривалість прес-конференції , при цьому деякі продукти будуть анонсовані не з сцени, а вже після презентації. Однак навіть після урізання тривалості конференції вона займе не менше чотирьох годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024