Xiaomi попередила про зростання цін на смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старший віце-президент Xiaomi Ван Сян заявив про можливе подорожчання фірмових смартфонів. Зараз компанія намагається утримувати конкурентоспроможні ціни, але через дефіцит мікросхем покупцям варто готуватися до підвищення вартості продукції бренду.

Топ-менеджер відзначив, що Xiaomi шукає способи оптимізації своїх виробничих процесів, але стримувати зростання цін стає все складніше. Тому, за його словами, існує велика ймовірність, що деякі моделі фірмових гаджетів можуть подорожчати.

«Чесно кажучи, ми зробимо все можливе, щоб запропонувати споживачам кращу ціну, яку можемо. Але, можливо, в деяких випадках нам доведеться перекласти частину збільшення вартості на споживача », – зазначив Ван Сян.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі пандемії коронавірусу попит на електроніку істотно виріс, і виробники мікросхем перестали справлятися із замовленнями. Дефіцит чіпів в першу чергу торкнувся автомобільну промисловість, але потім почав впливати і на інші галузі. Аналітики вважають, що дефіцит напівпровідників збережеться до кінця року, і це неминуче призведе до зростання цін на споживчу електроніку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.