Samsung відмовилася від випуску лінійки Galaxy Note

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung прийняла рішення відмовитися від випуску нових моделей серії Galaxy Note. Про це розповів глава мобільного підрозділу компанії Кох Дон Чжин на щорічних зборах акціонерів у Сеулі.

В цьому році компанія не стане випускати Galaxy Note через проблеми на ринку напівпровідників. Зараз спостерігається гострий дефіцит чіпів і різних компонентів, тому виробляти другу флагманську лінійку слідом за Galaxy S буде занадто важко і фінансово ризиковано.

Нагадаємо, що про можливий дефіцит смартфонів через брак процесорів і чіпів раніше також попередили глави Xiaomi і Realme. Вони теж зіткнулися з відсутністю необхідних компонентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки Samsung вирішила пропустити випуск Galaxy Note тільки в цьому році, тому нові смартфони цієї лінійки можуть побачити світло у 2022-му.

Але не виключений варіант і повного закриття Note-серії – чутки про це ходять вже давно. З кожним роком відмінностей між Galaxy Note і Galaxy S стає все менше, тому потреба в двох схожих лінійках зникає. Наприклад, в останній Galaxy S21 Ultra додали підтримку фірмового пера S Pen.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.