Новий керівник цифрової трансформації Києва зобов’язався перевести всі міські сервіси у онлайн-формат за 2 роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Внаслідок погодження Київською міською радою Петро Оленич став заступником голови КМДА з питань самоврядних повноважень. До повноважень нового заступника буде відноситися, у першу чергу, цифрова трансформація Києва та сфера земельних відносин. По суті, тепер він став керівником процесів цифрової трансформації, будучи заступником голови Київської міської державної адміністрації. 

Головною ціллю на даний момент у цій сфері є нова інтелектуальна транспортна система, а також поповнення списку доступних сервісів у мобільному додатку “Київ.Цифровий”. Крім цього, планується створити міський геопортал, який матиме повний перелік земельних ресурсів, містобудування, архітектури, пам’яток культури, транспорту та дозволить жителям міста отримувати доступ до інформації та сервісів, зібраних у одне ціле. 

Ми вже почули заяву нового керівника цифрової трансформації Петра Оленича його стратегічний план та бачення, які детально писані у “Електронній столиці 2.0”. Ця програма повинна стати дорожньою мапою інноваційних процесів у житті столиці. Також очікується відчутний ріст у сфері освіти, культури та спорту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.