Доставка Glovo стала дешевшою у багатьох українських містах

Швидка кур’єрська доставка Glovo зробила доставку дешевшою – серед переліку міст, у яких вона тепер дешевша, є Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Бориспіль, Бровари, Ірпінь, Буча та Вишгород. Список категорій зі зміненими цінами складається з “Їжі”, “Кави та десертів”, “Супермаркетів”, “Здоров’я та краси” та “Магазинів”. 

Слід нагадати, що раніше вартість доставки у “Їжі” і “Каві та десертах” складала 40 гривень, а доставка з “Супермаркетів”, “Здоров’я та краси” і “Магазинів” складала 60 гривень. Відтепер вартість складає 30 гривень при доставках з ресторанів та кафетеріїв та 40 гривень у “Здоров’ї та красі” і 50 гривень у “Супермаркетах” і “Магазинах”. Для “Експрес-кур’єра” та “Що завгодно” вартість така сама, як і раніше. 

Що важливо, для Києва вартість залишається такою самою: для “Їжі” та “Кави та десертів” вона складає 40 гривень, а для “Супермаркетів”, “Аптек” та “Магазинів” вона складає 60 гривень. Для інших міст ціни залишаються на попередньому рівні та складають 25 та 30 гривень відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.