Стало відомо, як насправді виглядатиме Xiaomi Mi 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi не так давно презентувала свій флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 як на китайському, так і на міжнародному ринку, але модель Xiaomi Mi 11 Pro поки так і не була презентована. Зараз у Мережі з’являється все більше й більше інформації про це смартфон. 

Нагадаємо, що раніше з’являлися дані про те, що Xiaomi Mi 11 Pro отримає дуже великий модуль основної камери, який буде значно більшим за те рішення, яке ми бачили у Xiaomi Mi 11, і про це свідчив головний інсайдерський рендер смартфона. Щоправда, нові живі фотографії корпуса Xiaomi Mi 11 Pro демонструють, що це не так. 

Модель все-таки отримає основну камеру, модуль якої буде дуже нагадувати те рішення, яке ми бачили у Xiaomi Mi 11, щоправда, форма буде дещо іншою з огляду на використання перископічного модуля. На жаль, поки немає більш детальної інформації про дизайн смартфона, оскільки його анонс очікується лише в середині-кінці весни цього року. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що смартфон отримає чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, Super AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, роздільною здатністю Full HD+ та діагоналлю 6.81 дюйма. Основна камера включатиме головний сенсор 50 МП, який забезпечить підтримку зйомки відео з 15-кратним зумом та фото зі 120-кратним зумом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.