Коли варто очікувати справжнього наступника POCO F1?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

POCO F1 буквально перевернув ринок смартфонів у 2018 році, ставши справді флагманським смартфоном з топовим на той момент чіпсетом Qualcomm Snapdragon 845, будучи при цьому моделлю з ціною менше 350 доларів. Безумовно, у девайса були і свої недоліки, але йому вдалося увійти в історію та залишитися у серцях фанатів. Від часу, коли модель була презентована, фанати очікують продовження першої моделі, і зараз з’явилося більше даних про те, яким буде це продовження. 

Для початку слід нагадати, що минулого року замість POCO F2 ми побачили лише POCO F2 Pro, який, по факту, був просто перебрендованою версією Redmi K30 Pro, а не повноцінною новою моделлю. При цьому він коштував відчутно більше за перше покоління флагмана POCO і не мав основної фішки всіх флагманів того року – підвищеної частоти оновлення. Через це модель, хоч і продалася непогано, але не змогла повторити той самий успіх, який був у POCO F1. 

POCO X3 NFC, який був презентований у вересні минулого року, більше схожий на ідейного наступника POCO F1, хоча й оснащений середньобюджетним чіпсетом. Щоправда, більша частина перших фанатів POCO досі очікує виходу POCO F2, і зараз стало відомо, що він цілком може вийти. Щоправда, скоріш за все, нас очікує POCO F3, а не POCO F2, оскільки очікувати виходу моделі через рік після виходу її Pro-версії досить дивно. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Враховуючи, що Redmi K30 Pro вийшов, як POCO F2 Pro, Redmi K40 Pro цілком може вийти, як POCO F30 Pro пізніше цього року, а Redmi K40 тоді вийде, як POCO F3. Минулого року Redmi K30 вийшов, як POCO X2, але POCO X3 вже вийшов, тому Redmi K40 не зможе вийти на міжнародному ринку за цією самою схемою. У будь-якому випадку, Redmi K40, який вийде під брендом POCO, стане чудовим наступником POCO F1, оскільки коштуватиме менше 350 доларів, пропонуючи при цьому справді флагманську начинку. 

Що цікаво, цього року у нас є ймовірність побачити POCO F3 Pro+, оскільки компанія Redmi презентувала, окрім стандартної та Pro-версії Redmi K40, ще й версію Redmi K40 Pro+, і цілком можливо, що і її випустять на міжнародному ринку. Зрозуміло, що ціна буде відчутно вищою, ніж у POCO F1, оскільки й оригінальна модель, Redmi K40 Pro+, коштує відчутно більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.