Xiaomi Mi 11 став доступним для попереднього замовлення в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi презентувала в Україні новий флагманський смартфон Xiaomi Mi 11, який коштуватиме від 24999 гривень. По суті, на презентації нам розкрили не характеристики, а точні дати старту продаж та офіційні українські ціни, оскільки весь список характеристик став відомим ще після китайської презентації, яка була проведена ще 8 лютого. 

Модель можна буде купити у магазинах “Алло” та авторизованих Mi Store, старт продаж запланований на початок березня (щоправда, точну дату нам не розкрили). Модель коштуватиме від 24999 гривень за стандартну версію з 8 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті, а версія з 8 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті коштуватиме від 26999 гривень. 

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 11 став першим у світі смартфоном на базі чіпсета Qualcomm Snapdragon 888. Модель оснащена основною камерою з головним сенсором 108 МП, флагманським загнутим 6.81-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц, підтримкою HDR10+ та MEMC. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4600 мАг, у якої є підтримка швидкої зарядки потужністю 55W.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.