Facebook застосує «санкції» до користувачів старої версії WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно розробники WhatsApp перенесли дату поновлення політики месенджера з лютого на травень поточного року. Трохи пізніше на офіційному сайті сервісу з’явилася детальна інформація про наслідки відмови від прийняття нових умов використання популярного додатка.

За заявою розробників, після 15 травня «незгодні» користувачі якийсь час зможуть приймати дзвінки і отримувати повідомлення, але втратять можливості відповідати на них, а також читати і відправляти повідомлення. Цей період триватиме 120 днів, після чого такі акаунти будуть видалені як неактивні.

Крім того, не прийняті нові умови позбудуться можливості створення резервних копій чатів і всієї історії повідомлень. Користувачі також автоматично покинуть всі групи WhatsApp, в яких перебували. Тим, хто має намір відмовитися від програми, необхідно експортувати свої контакти і журнал повідомлень до зазначеної дати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Якщо ви хочете видалити свій аккаунт на платформах Android, iPhone або KaiOS, ми сподіваємося, що ви переглянете своє рішення. Видалення облікового запису є незворотнім процесом », – йдеться в блозі сервісу.

Зараз аудиторія WhatsApp налічує близько двох мільярдів користувачів. Нова політика конфіденційності дозволяє месенджер обмінюватися з Facebook даними про платежі і транзакціях користувачів з метою створення таргетированной реклами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.