Lenovo Tab P11 офіційно презентовано на українському ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo офіційно повідомила про те, що на український ринок виходить новий середньобюджетний планшет Lenovo Tab P11. Модель оснащена 2K-дисплеєм з діагоналлю 11 дюймів, опціонально доступна зі стилусом та клавіатурою, має автономність то 15 годин і при цьому коштує відносно доступно. 

Модель отримала IPS-дисплей з діагоналлю 11 дюймів, роздільною здатністю 2000 х 1200 пікселів та максимальною яскравістю 400 кд/м2. У моделі є дві пари динаміків по 1.5W. Опціонально доступний стилус Lenovo Precision Pen 2, який у перервах між роботою можна закріпити на задній панелі планшета. Крім цього, до планшета можна підключити фірмову тонку клавіатуру, яку також слід докуповувати окремо. 

Планшет оснащений середньобюджетним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 662, в парі з яким працює 4 ГБ оперативної пам’яті, при цьому об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 7700 мАг, яким забезпечується автономність на рівні до 15 годин. Товщина корпусу складає 7.5 міліметра, планшет важить 490 грамів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На українському ринку модель буде доступна за ціною від 8999 гривень у єдиному сірому кольорі. Вона вже поступила у продаж та доступна для покупки, щоправда, це ж стосується і аксесуарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.