Motorola Moto E7 Power офіційно презентована

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorola офіційно презентувала свій новий смартфон Moto E7 Power, розкривши, у тому числі, ціну цієї моделі. Модель оснащена 6.5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 720 х 1600 пікселів, при цьому відношення сторін складає 20:9. Зверху дисплея є краплеподібний виріз під фронтальну камеру з роздільною здатністю 5 МП. 

Модель оснащена пластиковим корпусом, є два доступні кольорові варіанти – синій та червоний. На задній панелі розташована основна подвійна камера з головним сенсором 13 МП та додатковим 2 МП. Крім цього, там також є сканер відбитків пальців, на якому розташований логотип Motorola. 

За роботу моделі відповідальний бюджетний чіпсет MediaTek Helio G25, який може працювати в парі або з 2 ГБ, або з 4 ГБ оперативної пам’яті, при цьому об’єм внутрішньої пам’яті складає 32 ГБ або 64 ГБ. Є можливість розширити об’єм внутрішньої пам’яті до 1 ТБ за допомогою карти пам’яті формату microSD. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, у якого є підтримка зарядки потужністю 10W. У моделі є мініджек 3.5 міліметра, USB-C, захист за стандартом IP52 та окрема кнопка для запуску Google Assistant. Смартфон почне продаватися вже через тиждень за ціною 100 доларів, старша версія буде доступною за 115 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.