З’явилися неприємні новини про смартфон з фізичною клавіатурою F(x)Tec Pro1-X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон F(x)Tec Pro1-X, якому вдалося зібрати понад 1 мільйон доларів на IndieGoGo, буде оснащений менш продуктивною платформою через проблеми з поставками чіпсетів. На даний момент за його роботу відповідальний відчутно застарілий флагманський чіпсет 2017 року Qualcomm Snapdragon 835, який скоро вже буде просто неможливо знайти. 

Через це, зрозуміло, виробники не зможуть випускати свої моделі, і доведеться використовувати інші рішення. Зараз стало відомо, що F(x)Tec Pro1-X буде використовувати середньобюджетний чіпсет Qualcomm Snapdragon 662, який був презентований приблизно рік тому. На жаль, цей чіпсет менш продуктивний, ніж Snapdragon 835, при цьому ціна моделі залишиться на тому ж рівні. 

Щоправда, у чіпсета значно менше енергоспоживання, ніж у Snapdragon 835, завдяки чому автономність буде кращою. Слід нагадати, що модель оснащена акумулятором об’ємом 3200 мАг, тому тут це справді важливо. Нагадаємо, що модель може працювати як на LineageOS, так і на Ubuntu Touch. Оновлена модель, крім нового чіпсета, отримала також сенсор основної камери Sony IMX586 з роздільною здатністю 48 МП замість попереднього Sony IMX363 12 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.