За допомогою Apple Pay тепер можна розплатитися біткоінами

Найвідоміша в світі криптовалюта б’є нові цінові рекорди. Біткоіни – популярний приклад того, як може перетворитися світова система фінансів, якщо економіка стане використовувати блокчейн. Поки популярність і актуальність криптовалюти знаходиться на піку цінових графіків, розробники намагаються зробити все, щоб до цифрового «золота» долучилося якомога більше людей.

На момент закриття біржових торгів в п’ятницю біткоіни коштував майже 48000 доларів, а це вже в два рази вище торішніх максимумів. Разом з ціною зростає і популярність – тепер можна легко розплатитися біткоіни в найближчому магазині.

Розробники кріптовалютного гаманця BitPay додали в додаток підтримку карти передоплати Mastercard, за допомогою якої можна конвертувати біткоіни в фіатную валюту. Тому тепер, щоб розплатитися біткоінами, досить додати її в гаманець ApplePay і користуватися як звичайною банківською.

BitPay працює не тільки з біткоінами, але і з іншими популярними монетами, а також зі стабільними криптовалюта з прив’язкою до долара – USD Coin, Gemini Dollar, Paxos Standard і Binance USD. Це означає, що кожному «криптодолару» відповідає справжній долар США, що належить State Street Bank and Trust Company.

До кінця наступного місяця розробники планують додати підтримку оплати в Google Pay і Samsung Pay.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.