$ 50 000 не межа. Експерт спрогнозував ціну біткойна на кінець 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після звіту Tesla про велику інвестиції в біткойн цифрова «монета» встановила черговий ціновий рекорд, підскочивши майже до $ 48 000 за одиницю. Але, як стверджує авторитетний фінансист і засновник кріптовалютной компанії Galaxy Digital Майкл Новограц, це зовсім не межа. У своєму прогнозі він назвав очікувану ціну біткойнов до кінця поточного року – цифра вийшла значною.

У своєму інтерв’ю Bloomberg Новограц заявив, що до кінця поточного року вартість біткойнов складе близько $ 100 000. При цьому він зазначив, що не очікував такого стрімкого зростання «крипти». На думку фінансиста, стрибок ціни цифрової валюти був викликаний бажанням великих компаній інвестувати в біткоіни. Як приклад він навів недавні дії Tesla і припустив, що незабаром так само вчинять і інші великі гравці.

Глава Galaxy Digital також назвав переклад резервних коштів в токени одним з інструментів захисту від інфляції. На його думку, в найближчому майбутньому «кожна компанія в Америці» піде по стопах Tesla і дозволить клієнтам здійснювати покупки з використанням криптовалюта. На момент публікації новини вартість одного біткойнов, за даними обмінника Coinbase, становила $ 46 655.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.