Huawei вірить в нового президента США і ні за що не продасть підрозділ смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рен Чженфей (Ren Zhengfei), засновник і генеральний директор Huawei, заявив у вівторок, що Huawei переживе санкції, введені Дональдом Трампом (Donald Trump), і очікує відновлення відносин з США з приходом до влади нового президента Джо Байдена (Joe Biden).

Минулого місяця Джо Байден очолив Білий дім. Тепер Huawei очікує, що новий президент США може поліпшити відносини між двома країнами, а також американськими та китайськими компаніями. Рен Чженфей сказав, що Huawei як і раніше налаштована закуповувати обладнання у американських компаній, а відновлення доступу Huawei до американських товарів є взаємовигідним. Крім того, він передбачає, що обмеження для китайського технологічного гіганта завдадуть шкоди постачальникам з США.

Ми сподіваємося, що нова адміністрація США буде проводити відкриту політику на благо американських фірм і економічного розвитку Сполучених Штатів ». Ми все ще сподіваємося, що зможемо закупити великі обсяги американських матеріалів, компонентів та обладнання, щоб всі ми могли отримати вигоду з росту Китаю.

Рен Чженфей

Лідер компанії також спростував інформацію про те, що Huawei збирається вийти з бізнесу смартфонів: «Ми вирішили, що ні в якому разі не будемо продавати наші споживчі пристрої і свій бізнес з виробництва смартфонів».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

22 лютого компанія представить флагманський складаний смартфон Huawei Mate X2 22 лютого, а в березні очікується анонс Huawei P50.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.