В Україні стартують знижки на топові гаджети від ОPPO

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для всіх, хто шукає сучасний подарунок до Дня закоханих, ОРРО AED Україна оголосили знижки на гаджети. Моделі-бестселери в категорії смартфонів і TWS навушників ОРРО можна купити за святковими цінами з 1 до 14 лютого.

Смартфони як романтичний подарунок

Протягом двох тижнів українцям за привабливими цінами будуть доступні смартфони популярної А серії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, модель ОРРО А52, що придатна і для розваг, і для дистанційної роботи. Завдяки 8 Мп фронтальній і основній квадкамері фотографії та відео збережуть яскраві моменти вашого життя. А надпотужний 5000 мАг акумулятор дасть змогу довго не турбуватися про підзарядку. Спеціально до Дня закоханих ОРРО А52 коштуватиме 5555 грн.

Потішать користувачів і ціни на субфлагманську ОРРО Reno4 серію, представлену в Україні смартфонами ОРРО Reno4 Pro й OPPO Reno4 Lite. Кожна модель має свої переваги. ОРРО Reno4 Pro дивує відмінним інтерфейсом, вигнутим 3D 90 Гц дисплеєм і надпотужною 65 Вт SuperVOOC 2.0 зарядкою в ультратонкому корпусі.

А тонкий і легкий ОРРО Reno4 Lite — це передусім ідеальні яскраві фото та відео завдяки новітнім функціям камери й інноваційним технологіям обробки. До 14 лютого ОРРО Reno4 Pro можна придбати лише за 15 555 грн, а ОРРО Reno4 Lite — за 9999 грн.

Чудовим подарунком собі чи близьким стануть новинки у світі смартфонів: ОРРО A15s і молодша модель ОРРО A15. Вони сподобаються кожному сучасному українцю, який обирає активний спосіб життя.

Обидва гаджети оснащені потрійною 13 Мп основною камерою та покращеними фронтальними камерами з функцією АІ б’ютифікації: 5 Мп в OPPO A15 і 8 Мп в ОРРО А15s. Потужний 4230 мАг акумулятор і 12 нм процесор MediaTek Helio P35 гарантують користувачам швидку й довгу роботу смартфона без підзарядки. ОРРО А15 можна придбати за 3499 грн, а старшу модель ОРРО А15s — за 4499 грн.

Неперевершене звучання з навушниками від ОРРО

Знижки до Дня закоханих — шанс відкрити для себе якісне звучання бездротових TWS навушників від ОРРО. Бренд пропонує знижки на ОРРО Enco W11 та ОРРО Enco W51.

Найдоступнішими для українських користувачів є ОРРО Enco W11. Завдяки бінауральній передачі звуку ці навушники забезпечують відмінне звучання за помірною ціною, яка, своєю чергою, стала ще приємнішою завдяки знижкам. До 14 лютого ОРРО Enco W11 можна придбати лише за 999 грн.

Якщо ви прагнете справді приголомшливого звучання за будь-яких умов, зверніть увагу на бездротові навушники ОРРО Enco W51. Завдяки функції активного шумопоглинання навіть на галасливій вулиці вам не доведеться збільшувати гучність, а співрозмовник під час спілкування телефоном добре чутиме ваш голос. Спеціально до романтичного свята ціна на ОРРО Enco W51 становитиме 2499 грн.

Доступність на ринку

Поспішайте до 14 лютого придбати акційні моделі смартфонів, а також бездротові навушники ОРРО на сайтах і в мережах партнерських магазинів «Алло», «Фокстрот», Citrus, Comfy, Eldorado, F5, KTC, Ringoo, Rozetka, Vodafone тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.