Lifecell запустив спеціальний набір обладнання для телевізійної медицини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український оператор мобільного зв’язку Lifecell, який входить у число так званої “великої трійки” українських операторів, повідомив про те, що тепер у компанії є спеціальний сертифікат, який дозволяє випускати спеціальні набори обладнання, призначеного для телемедицини Medcell. Завдяки цьому рішенню медичні працівники зможуть оперативно перевіряти стан здоров’я пацієнта. 

Після того, як медичний працівник проведе обстеження, у пацієнта буде можливість звернутися до лікаря вузької спеціалізації, щоб отримати точний діагноз та відповідні рекомендації в ході консультації у відеоформаті. Якщо буде необхідно, набір Medcell буде ділитися даними з пацієнтами та лікарями через Wi-Fi або мобільний інтернет. 

Комплект складається з головного монітора, який включає камеру та мікрофон, 12-канального електрокардіографа, цифрового термометра, пульсоксиметра, тонометра, глюкометра, цифрового стетоскопа, спірометра та дерматоскопа (він буде доступним опціонально). Весь комплект важить 6 кг. Крім цього, для замовлення буде доступно багато додаткових аксесуарів та витратних матеріалів, повний перелік яких можна переглянути на сайті виробника. На весь комплект дається трирічна гарантія.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.