Шахраї придумали, як можна заробити на PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти розповіли про нову схему, яку придумали шахраї. Вони розміщують в онлайн-барахолках оголошення про продаж PlayStation 5 за ціною вище, ніж в магазинах, але нижче, ніж у перекупників.

Якщо зателефонувати шахраєві, він запропонує завести аккаунт в одному з легальних сервісів електронних грошей і скаже, що до гаманця буде прив’язана віртуальна карта, на яку потрібно перевести гроші, щоб в подальшому з неї сплатити товар.

Жертва реєструється в сервісі, поповнює рахунок і повідомляє про це продавця. Після цього шахрай під виглядом сервісу електронного гаманця відправляє SMS з реквізитами. Жертва думає, що це дані її карти, а насправді це карта шахрая. Після її поповнення гроші йдуть до організаторів облудної схеми. Пильність жертви присипляється тим, що вона думає, ніби поповнює свою власну карту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Консоль PlayStation 5 у великому дефіциті по всьому світу, чим користуються перекупники і шахраї. Щоб не попастися на прийом, досить взяти за правило платити за товар тільки після того, як ви його побачили і переконалися, що він існує, працює і це не підробка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.