ГоловнаНовини України та СвітуБіткоін обвалив світовий "крипторинок" на 100 мільярдів доларів

Біткоін обвалив світовий “крипторинок” на 100 мільярдів доларів

Обвал найпопулярнішою криптовалюти в світі – біткоін – призвів до зниження капіталізації кріпторинка на 100 мільярдів доларів. Про це пише CNBC з посиланням на дані Coindesk.

Вартість біткоіну падає другий день поспіль і вже опустилася нижче 33 тисяч доларів за коін, втративши за 48 годин 10 відсотків. На момент написання матеріалу біткоіни коштував близько 32,5 тисячі доларів. Друга за популярністю криптовалюта планети – Ethereum – також втратила близько 10 відсотків за останні два дні. Її вартість склала близько 1300 доларів.

Загальна капіталізація ринку криптовалют скоротилася більш ніж на 100 мільярдів доларів за останні 48 годин, опустившись з 1,06 трильйона доларів до 949 мільярдів», – пише CNBC. Незважаючи на падіння, ціна біткоіну все ще на 150 відсотків вище, ніж три місяці тому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У січні 2021 року курс біткоіни встановив історичний рекорд і вперше перевищив позначку в 41 тисячу доларів, збільшившись майже в шість разів у порівнянні з початком року. Після цього вартість криптовалюта показала сильну волатильність, менш ніж за тиждень падаючи майже до 30 тисяч і знову виростаючи практично до 40 тисяч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Each template in our ever growing studio library can be added and moved around within any page effortlessly with one click. Combine them, rearrange them and customize them further as much as you desire. Welcome to the future of building with WordPress.

Обвал найпопулярнішою криптовалюти в світі - біткоін - призвів до зниження капіталізації кріпторинка на 100 мільярдів доларів. Про це пише CNBC з посиланням на дані Coindesk. Вартість біткоіну падає другий день поспіль і вже опустилася нижче 33 тисяч доларів за коін, втративши за 48 годин 10 відсотків. На момент написання матеріалу біткоіни коштував близько 32,5 тисячі доларів. Друга за популярністю криптовалюта планети - Ethereum - також втратила близько 10 відсотків за останні два дні. Її вартість склала близько 1300 доларів. Загальна капіталізація ринку криптовалют скоротилася більш ніж на 100 мільярдів доларів за останні 48 годин, опустившись з 1,06 трильйона доларів до 949 мільярдів», - пише CNBC. Незважаючи на падіння, ціна біткоіну все ще на 150 відсотків вище, ніж три місяці тому. У січні 2021 року курс біткоіни встановив історичний рекорд і вперше перевищив позначку в 41 тисячу доларів, збільшившись майже в шість разів у порівнянні з початком року. Після цього вартість криптовалюта показала сильну волатильність, менш ніж за тиждень падаючи майже до 30 тисяч і знову виростаючи практично до 40 тисяч.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: