ГоловнаНовини України та СвітуКиївстар, Vodafone, Lifecell: стало відомо, у кого з операторів найшвидший мобільний інтернет

Київстар, Vodafone, Lifecell: стало відомо, у кого з операторів найшвидший мобільний інтернет

“Велика трійка” найбільших українських мобільних операторів: “Київстар”, Vodafone і lifecell – постійно конкурують за лідерство на українському ринку. Нещодавно стало відомо, хто з них став найкращим за швидкістю інтернету в другій половині 2020 року – дослідження було проведено незалежною компанією Ookla, результати з’явилися на сайті SpeedTest.

За підсумками 3 і 4 кварталів 2020 року, кращим оператором по швидкості мобільної мережі в Україні стала компанія Vodafone із середнім показником швидкості (Speed ​​Score) 30.85. Середня швидкість завантаження в мережі оператора – 29,38, середня швидкість передачі – 14,10. До речі, за підсумками другого півріччя 2019 року, Speed ​​Score в мережі Vodafone становив 20,7.

Згідно з інформацією компанії, протягом року обсяг спожитого трафіку в мережі оператора виріс в 1,4 рази – середній клієнт витрачає понад 5 ГБ трафіку щомісяця. За оцінками компанії Ookla, швидкість в мережі Vodafone виросла на 32%.

На другому місці в рейтингу швидкості розташувався “Київстар”, Speed ​​Score якого склав 26,14 Мбіт / сек. Останнє, третє місце зайняв lifecell, швидкість мережі якого склала 14,49 Мбіт / сек.

Середня швидкість завантаження протягом другого півріччя 2020 року в Україні склала 25 Мбіт / секунду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Each template in our ever growing studio library can be added and moved around within any page effortlessly with one click. Combine them, rearrange them and customize them further as much as you desire. Welcome to the future of building with WordPress.

“Велика трійка” найбільших українських мобільних операторів: “Київстар”, Vodafone і lifecell – постійно конкурують за лідерство на українському ринку. Нещодавно стало відомо, хто з них став найкращим за швидкістю інтернету в другій половині 2020 року – дослідження було проведено незалежною компанією Ookla, результати з’явилися на сайті SpeedTest. За підсумками 3 і 4 кварталів 2020 року, кращим оператором по швидкості мобільної мережі в Україні стала компанія Vodafone із середнім показником швидкості (Speed ​​Score) 30.85. Середня швидкість завантаження в мережі оператора – 29,38, середня швидкість передачі – 14,10. До речі, за підсумками другого півріччя 2019 року, Speed ​​Score в мережі Vodafone становив 20,7. Згідно з інформацією компанії, протягом року обсяг спожитого трафіку в мережі оператора виріс в 1,4 рази – середній клієнт витрачає понад 5 ГБ трафіку щомісяця. За оцінками компанії Ookla, швидкість в мережі Vodafone виросла на 32%. На другому місці в рейтингу швидкості розташувався “Київстар”, Speed ​​Score якого склав 26,14 Мбіт / сек. Останнє, третє місце зайняв lifecell, швидкість мережі якого склала 14,49 Мбіт / сек. Середня швидкість завантаження протягом другого півріччя 2020 року в Україні склала 25 Мбіт / секунду.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: